BUTIKKER

ØNSKER DU AT SÆLGE / UDLEJE?

Vi tilbyder vor ekspertise i udlejning, udvikling og afståelse af butikker. Vor mangeårige erfaring og vort store netværk er den bedste sikkerhed for korrekt strategi, prisniveau og fornøden diskretion.

Vi siger, hvad vi mener - ikke hvad du ønsker at høre. Det er formentlig også en af grundene til, at vi deltager i ca. 75% af al formidling og udvikling af Københavns mest markante forretninger.

De fleste mæglere er friske nok til at give dig en vurdering eller et slag-på-tasken i løbet af ganske få minutter - også selvom de aldrig eller sjældent har formidlet et butikslejemål i nærheden af dit.

Så friske er vi ikke!

Vores mangeårige erfaring har lært os, at det kræver seriøst arbejde at foretage en så rigtig vurdering så muligt - hvilket vi betragter som en nødvendighed, da det ofte er livsværker, vi skal vurdere.

Derfor foregår alle vurderinger hos ABSALON & CO ved, at mindst fire medarbejdere hver især foretager sin selvstændige vurdering. Det foregår ved at den enkelte medarbejder besigtiger lejemålet og herefter gennemgår vores database for mulige lejer-/køberemner. Med udgangspunkt i konkrete lejer-/køberemner fastsættes vurderingen af dit lejemål efter intern forhandling mellem de medarbejdere, der har vurderet lejemålet. En vurdering af et lejemål tager således typisk 16 mandetimer. Det er umiddelbart mange ressourser at bruge på en vurdering, men vi gør det, fordi vi har fuld respekt for, at du skal bruge en seriøs vurdering af dine muligheder, inden du beslutter dig for at sælge/udleje.

ABSALON & CO's Efterspørgsels-indeks.

Nedenfor finder du ABSALON & CO's Efterspørgsels-indeks. ABSALON & CO's Efterspørgsels-indekset viser, hvor mange lejere og købere i ABSALON & CO's database, der pt. søger lokaler til en specifik butikstype (beliggenhed og størrelse).

Hver rubrik viser antallet af potentielle lejere/købere i ABSALON & CO's database, der er i markedet for de pågældende butikstyper.

F.eks. viser ABSALON & CO's Efterspørgsels-indeks, at der pt. er 156 lejere/købere, der søger et lokale på ca. 125-250 m² på Strøget eller Købmagergade.

Indekset viser ikke samtlige lejere og købere i ABSALON & CO's database, da databasen også indeholder lejere og købere, som pt. enten ikke er søgende eller pt. ikke er særligt søgende. Da det ikke er særligt relevant at vide hvor mange, der pt. ikke er i markedet eller ikke er specielt aktive, har vi valgt ikke at medtage dem i ABSALON & CO's Efterspørgsels-indeks.

Databasen indeholder også oplysninger om lejere og købere, der søger lokaler på andre beliggenheder, men da data om disse lejere og købere endnu ikke er fuldt opdaterede, har vi valgt ikke at medtage dem i ABSALON & CO's Efterspørgsels-indeks.

ABSALON & CO's Efterspørgsels-indeks.

Størrelse

Beliggenhed

Strøget
Købmagergade
Berlingske
kvarteret
Daells
kvarteret
Pisserende
kvarteret
0-75 m²
95
53
35
22
75-125m²
167
131
65
46
125-250m²
156
127
59
41
250-400m²
100
58
24
21
400-700m²
69
16
4
3
700-1000m²
33
5
2
2
+1000m²
24
3
4
2