ØNSKER DU BUTIK?

Som det fremgår her, vil du ikke se en lang liste over ledige butikker. Det er der flere årsager til. Først og fremmest respekterer vi, at hovedparten af vore sælgere og udlejere ønsker størst mulig diskretion. Desuden har vi slet ikke nogen lang liste med ledige lokaler. Det skyldes, at stort set alle vore lokaler afhændes relativt hurtigt til lejere og købere, der allerede er registreret i vor køber- og lejerdatabase.

Vi fastsætter salgs- og udlejningspriser udfra vort eksisterende netværk, da vi er af den klare opfattelse, at vi i betragtning af at tale med ca. 2.000 detailhandlere hvert halvår, må basere prisen på nogen vi allerede har talt med.

Det betyder naturligvis ikke, at lokalet ikke kan afhændes til nogen, vi ikke tidligere har talt med, men vi anser det hverken for troværdigt eller sandsynligt, at basere en løsning på nogen, der kommer ind med 4-toget.

Vi er i øvrigt også af den opfattelse, at det er bedst for alle, at vi interesserer os for dig og dine ønsker.

Det er netop viden om dig, dit koncept og dine ønsker, der skal danne grundlag for, at du får det lokale, der passer dig bedst. Vi er nemlig meget overbeviste om, at du vil betale mere for en optimal løsning end for et kompromis.

Så...vi inviterer dig hermed til dialog/drøftelse af dine ønsker og behov.

OPRET DIN SØGEPROFIL

Hvis du opretter en søgeprofil, vil du modtage en email med login-oplysninger, så du fremover vil kunne se udvalgte butikslejemål, der matcher din søgeprofil. Vi vil også bruge din søgeprofil til at kontakte dig med forslag til mulige butikslejemål.

Vælg den eller de beliggenheder, hvor du ønsker butik:
 Strøget/Købmagergade
 City iøvrigt
-------------------------
 Østerbro
 Nørrebro
 Vesterbro
 Frederiksberg
-------------------------
 Hellerup
 Lyngby
 Storkøbenhavn iøvrigt
-------------------------
 Butikscentre
-------------------------
 Beskriv hvis du har særlige ønsker til beliggenhed
Vælg den eller de størrelser, som du ønsker:
 0-75m²
 75-125m²
 125-250m²
 250-400m²
 400-700m²
 700-1000m²
 +1000m²